Delivery
FRI FRAKT VID ORDER ÖVER 500 SEK

 


FÖRETAGET

Grundat 1985, varumärket GA-DE har blivit en stor aktör inom färgkosmetik, hudvårdsprodukter och parfymer.

 

Danya Cosmetics, ett ledande kosmetika hus, försvarar de värden som fastställts av dess grundare och ägare Moshe Bensason, en man med en naturlig och konstnärliga stil med en djup kärlek till konst och fotografi. Han var först med att introducera ett lokalt varumärke genom att skapa färger för att vårda och förbättra kvinnors naturliga skönhet. För honom skapar en ny produkt en strävan efter perfektion och evighet. Kärleken till färger och texturer, som musik, är hans verkliga skäl för att leva. Han har alltid drivit varumärket att leverera de allra bästa produkterna, hjälpa kvinnor överallt att se sitt bästa

 

GA-DE varumärket erbjuder ett brett spektrum av färg-kosmetiska produkter i terman av nyanser och samlingar, naglar och hudvårdsprodukter samt dofter. GA-DE har befäst sin ledande ställning på den lokala marknaden med den högsta kosmetikförsäljningen, inte bara efter kvantitet utan också av värde.

 

Baserat i Netanya, 30 km från Tel Aviv, GA-DE huvudkontor huserar alla avdelningar inom ett 7000 kvm komplex. Med en stark tro på företagets anda, GA-DE: s 700 medarbetare inom områdena forskning och utveckling, produktledning, QC, logistik, administration, marknadsföring och försäljning, samt produktion och distribution, är alla belägna i egen regi för att säkerställa optimal effektivitet, snabb och flexibelt beslutsfattande och en effektiv organisation som syftar till att svara på de mest dynamiska marknadsförhållanden.

 

GA-De Varumärkets kod

Inspirera kvinnor att "känna skönheten" , vi har ett ansvar att leverera de bästa produkterna som kommer att hjälpa varje kvinna avslöja sin egen unika skönhet.

 

Vårt mål är att ge absolut nöje i varje produkt: se bra ut genom produkteffekt; må bra tack vare fina texturer som erbjuder absolut komfort.

 

GA-DE Varumärkets succé

Premiumprodukter till överkomliga priser som kombinerar elegans, komfort , stil och lyx.

 

Med deluxe individuella förpackningar som ger fullständig bekvämlighet , erbjuder vi skönhetsprodukter med högsta kvalitet till våra olika kunder i alla åldrar till rimliga, konkurrenskraftiga priser. Ledande på den lokala marknaden , står vårt varumärke för " prisvärd lyx ".

 

Vi utvecklar produkter som är helt i linje med vår vision för varumärket . Vi skapar de bästa kvalitetsprodukter och följer internationella standarder för kvalitet, baserat på omfattande forskning och noggranna tester av produkten . Vår passion för de minsta detaljerna ger varje produkt en unik prestige.

 

Vår strategi bygger på våra kärnvärden , vi ständigt söker nya sätt att presentera nästa GA-DE evolution genom alla våra produktlanseringar.

 

1 av 2 kvinnor på den lokala marknaden anser GA-DE vara deras huvudsakliga kosmetikamärke.

3 av 4 kvinnor på den lokala marknaden har använt GA-DE varumärket.

 

Källa : Rushinek Research

 

KREATIVITET

Inspirerad av liv, natur , konst, historia, målning , design, mode och smycken , skapar vi innovativa produkter som ger fulländad skönhet . Varje säsong upptäcker vi nya influenser, färger och koncept som tar fram kundens personlighet och passar hennes behov.

 

INNOVATION

Spännande kreativa idéer omvandlas till innovativa produkter . Vårt team av kemister och färgsättare studerar nya råvaror och tekniker med stor omsorg och extrem precision för att presentera en mycket sensuell upplevelse för konsumenterna . Under denna process vill vi balansera vetenskap och artisteri med internationella regler och marknadskrav.

 

KONST & SKÖNHET

En värld av färger är det ultimata uttrycket för konst på högsta nivå. Skapa nya färger och texturer är en ständig utmaning.

 

Varje år lånar GA-DE varumärket ut sitt kreativa team med sin färgstarka vision till Shenkar College of Art , en ledande israelisk etablering inom konst, design och mode. Samarbetet betonar att kreativitet är i centrum för vårt varumärke, samtidigt vårda och främja begåvade unga konstnärer som har möjlighet att uttrycka sin personliga tolkning av färg och mode. Vårt samarbete med en av världens finaste konstinstitutioner inspirerar oss och lovar en ljus framtid.

12 ÅR AV FRAMGÅNG

Skapa en nära relation med våra kunder gör att vi kan ta hand om deras behov och hålla utkik efter deras intressen.

 

GA-DE varumärket har fått SUPER –PHARM´s prestigefyllda "Best supplier of the Year" utmärkelsen 10 år i rad i kategorin "Outstanding Service and excellent Quality products". Vi är mycket stolta över att hedras år efter år för bästa försäljning , kvalitet , service ,etik , kommunikation och innovation.

 

VARUMÄRKETS GLOBALA EXPANSION

Varumärket började exportera sina produkter under 1990, via lokala distributörer i varje utomeuropeisk marknad , och njuter växande framgång i detta verksamhetsområde . I flera länder har varumärket uppnått anmärkningsvärda positioner av marknadsandelar.

 

Under de senaste åren har varumärket utvecklats , att utveckla nya färger och kollektioner för att tillgodose önskemål från andra kulturer.

 

Våra marknadsföringsteam värderar varje möjlighet till kommunikation , att presentera vårt varumärkes anda , produkter , kunskap och verktyg för att våra distributörer runt om i världen.

 

MAKEUP ARTIST TEAM

En expert och ett engagerade team av kreativa professionella makeup artister presentera nya färg kollektioner och produktlanseringar inom en rad olika butiker.

 

Vi tror att färger, texturer och mode är en dialog med konsumenterna . Mode och skönhet ska röra våra liv på så många sätt , och vi är stolta över att kunna erbjuda dessa smickrande färger och texturer till våra kunder , att föra ut sitt bästa . I linje med utvecklingen modetrender , produkter som är naturliga, sofistikerade och tidlösa kommer alltid att vara i fokus för vårt varumärke.

 

MÄRKESAMBASSADÖR

Den internationella supermodellen Valentina Zelyaeva, ansiktet av GA-DE varumärke, förkroppsligar många av våra kärnvärden. Bortsett från hennes slående klassisk natur, är hon intelligent, framgångsrik, elegant och varm, lever sitt liv med lugn och styrka.

 

GA-DE Creative Art Director och General Manager Sibel Ben-Reytan säger: "När jag träffade Valentina kände jag att hon var en naturlig plats för vårt varumärke. Jag upptäckte hennes karaktärsstyrka i kombination med en säker och kraftfull stil, antänds av sin passion för livet och hennes karriär. Hon tror på att förbättra kvinnors naturliga skönhet och uppskattar att GA-DE produkter tillverkas i enlighet med de högsta kvalitetsstandard, vilket gör dem lämpliga för kvinnor runt om i världen."

 

Valentinas livsstil och engagemang för en sund livsstil kommer att inspirera kvinnor överallt att inta en mer aktiv hållning i deras liv. Inte bara är Valentina oerhört begåvad, men hennes extremt sympatisk personlighet och stor passion för skönhet kommer att inspirera kvinnor överallt att titta och känna sitt bästa.

 

ENGAGEMANG FÖR VÅRT SAMHÄLLE

Vi uppskattar alltid stöd i vårt samhälle, och är glada att ge tillbaka genom att stödja ideella organisationer genom donationer och sponsring. Vår höga miljömedvetenhet leder oss att återvinna all plast, papper och glas, använda återvinningsbara förpackningar och biologiskt nedbrytbara förpackningsmaterial och undvika djurförsök.

 

VISION

Våra framgångar under de senaste åren lämnar oss perfekt redo för en robust framtid . Varje steg på vägen , bekräftari vår tro att konsumenter över hela världen brinner för skönhetsprodukter.

 

Vi kommer att vara trogna våra kärnvärden , skapa distinkta samlingar med en konsekvent vision att stärka GA-DE varumärkeskännedom en runt om i världen.