Delivery
FRI FRAKT VID ORDER ÖVER 500 SEK

<img style="width: 464px; height: 620px;" alt="src="/sites/default/files/4.jpg "="">

LASH FEVER MULTIDIMENSIONELL MASCARA

Fransökande effektmascara, särskilt skapad för att erbjuda extrem volym, otrolig längd och iögonenfallande glamour. Den multidimensionella fransintensifierande borsten har kraftiga, vågiga fibrer som perfekt omsluter varje frans med otrolig volym för dramatiskt fylliga, tjockare fransar. Hairdensyl Complex, ett fransvårdande ämne, har lagts till formulan för att hålla fransarna smidiga, snygga och starka. Fransarna, berikade med en unik blandning av djupt mättade pigment, verkar föröka sig, bli större och växa extremt för en bedövande förförisk look.
 

Glimmering Glints

CRYSTAL GLOW NAGELLACK

En exklusiv, högpigmenterad formula som stärker naglarna samtidigt som det ger
high-shine färg och enkel applicering. Klassiska och trenddefinierande nyanser i
flera effekter; kräm, pärlor och metall.

 

 

 

 

 

 

 

 

STAR LIGHT

star light

GA-DE presenterar starlight - den
glittrande, sensuella, förföriska looken för nyårsfiranden. Lockande läppar med anstrykning av sammetslena, hudfärgade toner som tillsammans med det djupt svarta som omsluter dina naglar skapar en mystisk, fascinerande look, lika magisk som det nya årets gryning

 

 

HIGHLIGHTS ÖGONSKUGGEPALETT

En bländande palett i begränsad upplaga, presenterad i en elegant spegeldosa med dubbelsidig appliceringsborste, smyckar ögonen med sofistikerad elegans. En slående harmoni av sex nyanser lyser upp ögonen med mjukhet.

Den läckra paletten, skapad med rika pigment och dyrbara pärlor, presenterar det bästa med bakad puder-teknologi för att klä ögonen i magiska skugg- och ljusspel, och förstärka deras naturliga skönhet.
 

Shadows and Lights

true color lipstick

En läppstiftskollektion som erbjuder omfamnande färger med mycket glans och extrem komfort. Den innovativa gelbaserade formulan innehåller avancerade, glansiga polymerer för strålande glans med mättade dimensioner. Satintexturen, berikad med näringsgivande humleextrakt, ett naturligt fyllighetsämne, glider lätt på och ger len fukt.